пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Воскресіння – то велика радість,Благодать Господня навесні!


У ці сонячні квітневі дні увесь християнський світ святкує  День спасіння  людського, свята Великого дня, свято Великодня!
Диво Християнського Воскресіння надихає кожного на добрі та правдиві справи, утверджує переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Звідси й народжується непохитна впевненість у світлому завтрашньому дні!
Нехай любов Господня з ясних високостей зійде світлим гостем у кожну оселю. Нехай принесе віру в заможне та окрилене Божою благодаттю майбутнє!
У ці передсвяткові дні був проведений літературний калейдоскоп: «Співають дзвони Великодні»




«Христос воскрес!» – десь пролунало, 
І на душі святково стало.
Ось кошики із рушниками
Несуть до церкви із пасками. 
Святково свічки засвітились,
І всі частунки освятились.
«Христос воскрес» – лунають дзвони.
Хай зникнуть всякі перепони!


В бібліотеці була організована виставка дитячих робіт: «Писанка – це свято у фарбах, це музика в кольорі, це радість і щастя».
    Було це давно, коли Ісус ходив по землі разом зі Святим Петром. Одного разу вони зайшли в село, а там люди почали кидати в них груддя землі. Але, коли ці грудки землі торкалися одежі Ісуса,  вони перетворювалися на крашанки, а коли камінь торкався одежі Ісуса, то ставали писанками. Святий Петро зібрав їх і почав роздавати людям. З того часу почали робити писанки і крашанки на Великдень. Але таких гарних, як в Україні, немає ніде.
     
Писанка така барвиста,
Гарна, красна, промениста.
Фарби всі неначе грають,
Бога славлять, величають!
Писанка – це дивосвіт.
Цю красу шанує світ.
З року в рік і крізь віки
Всіх чарують писанки!


    Від щирого серця вітаємо усіх наших користувачів з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!



Немає коментарів:

Дописати коментар