вівторок, 15 квітня 2014 р.

Найдорожчий спадок – любов до читання
Вітаємо Вас, любі користувачі, з Міжнародним днем дитячої книги!



    2 квітня,  у світі відзначали день дитячої книги. Свято з’явилося за ініціативи видатної діячки світової літератури для дітей Елли Лепман – організатора Міжнародної ради з дитячої книги, підкреслюючи тим самим важливу роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального рівня нових поколінь людства.
  Не випадково цей день припадає на день народження датського письменника – казкаря Ганса Християна Андерсена.
  З цієї нагоди в бібліотеці був організований літературний експрес: «Великий казкар Г.Х. Андерсен», а продовження – Обласний  урок читання: «Снігова королева», книгу дітям прочитала фахівець із соціальної роботи Карлівського РЦСССДМ Людмила Вікторовна Мотієнко.


    Уявити своє життя без книги,  певно, не  може жодна освічена людина, тому що книга – це більш, ніж  художній  твір, більше, ніж знання. Вона дає можливість пізнавати світ у всій його повноті та безмежності.  Проведення таких заходів – це чудова нагода залучити дітей до читання, книги і, власне бібліотеки – як скарбниці знань. Тож чекаємо,  Вас,  юні друзі в бібліотеці, адже зустріч з книгою завжди цікава, захоплююча і неповторна. 
    


Бережіть книги, нехай вони супроводжують вас протягом усього життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар