пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

Доброго дня,  книжкові герої!

   25 березня кожного року у світі відзначається Всесвітній день поштової листівки. Під час проведення Тижня дитячого читання в бібліотеці була виготовлена імпровізована скринька, куди спрямовували поштові листівки, виготовлені власними руками. У листівках, звертаючись до книжкових героїв, один до одного, юні користувачі писали про свої бажання, справи, чим сподобалися їм герої книг.



     З появою інтернету написання поштових листів відійшло на другий  план. Адже оперативна передача інформації значно зручніша, а іноді є просто життєвою необхідністю.
    Однак не слід забувати, як написати  лист, та про те, що написаний власноруч лист – це свого роду віддзеркалення особи,  її почерк, її характер, відображення її життєвого стилю і смаків.
  Для людей старшого покоління це звичайна річ, а от діти XXI століття знають про листування, його етикет та правила зовсім мало.
   Щоб навчити дітей правилам написання листів в бібліотеці була організована гра: «Напиши мені листа» з учнями 4 класу, учасниками клубу: «Веселі чомусики».


   В бібліотеці була організована виставка - почта: «Доброго  дня, книжкові герої».



Немає коментарів:

Дописати коментар