вівторок, 23 квітня 2013 р.

Свято казки


    "Любі діти! Ви сьогодні прийшли в цю чарівну кімнату на зустріч з казкою, - так розпочала свято ведуча - вихователь Бегмат Н.М, - будьте допитливими - і казка огорне вас своїм теплом, будьте пильними - і ви зумієте побачити безліч цікавого."
     На свято прибула Баба-Яга, та не сама, а з торбою, де знаходились предмети, за якими потрібно знайти хазяїна. З якої він казки? Щоб свято не було зіпсоване, діти дружно відповідали. Зустрілися з Червоною Шапочкою і Котигорошком, Лисичкою-сестричкою, Буратіном і Мальвіною, а ще із самою КАЗКОЮ. Діти грали в ігри: "Літературний ланцюжок" та "Казковий марафон", відгадували кросворди, вікторини.
     Море казок створив народ. Це наш неоціненний скарб. Учасники свята за допомогою чарівної палички загадували побажання, які обов'язково здійсняться.
     Бібліотекар сказала, що герої улюблених казок поруч з нами. Казка - це золота скарбничка, з якої ми черпаємо діаманти та самоцвіти життєвої мудрості. Побажала прочитати багато книг і ніколи з ними не розлучатися.
    Діти отримали в подарунок від Ніни Миколаївни книги, а що ж за свято без солодощів? - сказала вихователь і пригостила всіх присутніх. А на закінчення свята - танок з улюбленими ляльками під керівництвом С.М.Приз.

 




















Немає коментарів:

Дописати коментар