середу, 3 квітня 2013 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Найкращий читач України - 2013"

   Книги, книги, книги... Вони, ніби цілющі джерела життєвої снаги і духовного зростання людини, їм, книгам, як матері землі, низько вклоняються і благовіють перед ними за все добре і світле, що могли пізнати у світі.
     14 березня у Варварівській бібілотеці-філіалі № 2 було проведено І етап конкурсу. Девіз свята "Дорога нам книга кожна, нам без книг ніяк не можна". Були названі переможці попередніх конкурсів минулих років, які приймали участь у ІІІ етапі. Це Володимир Рець, Світлана Бегмат, Богдана Данець.


    Діти прийшли, щоб познайомити нас зі своїми улюбленими книгами і самим дізнатись, що читають їх ровесники. Участь у конкурсі взяли учні 6 - 7  класів, де кожен доводив нам, що його улюблена книга - найкраща.





     Переможці Урись Вікторія (6 кл.) та Ясковець Юлія (7 кл.) взяли участь у ІІ етапі конкурсу, який проходив у Карлівській районній бібліотеці для дітей. Вітала всіх переможців директор бібліотеки Хрулич Н.М., яка відзначила переможців І етапу грамотами. Головне не перемога, а здійснення мрій!!!










Немає коментарів:

Дописати коментар