вівторок, 18 лютого 2020 р.

Імперія інформації в бібліотеці



   В Україні 11 лютого відзначається Всесвітній день безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. В бібліотеці пройшла хвилина безпеки: «Обережність – запорука безпеки». Користувачі отримали інформацію про безпечну поведінку в Інтернеті, а також до чого може призвести незнання правил поведінки у мережі.



   Присутні дізналися від бібліотекаря Т.Вус історію виникнення Інтернету, ознайомились із перевагами та проблемами користування мережею, переглянули відео та мультфільм про цікаві можливості інформаційного простору.



   Працівник Карлівського РЦСССДМ Інна Володимирівна Литовченко розповіла: «Глобальна мережа Інтернет – це необмежений ресурс, який може бути використаний як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але вміщаючи в себе великий інформаційний, навчальний та розважальний потенціал, Інтернет може бути небезпечним та становити певний ризик, особливо для дітей».



   Тому такі заходи досить необхідні їм, щоби безпечніше використовувати мережу. «Інтернет – це частина нашого життя, тому потрібно розумно його використовувати. Я часто спілкуюсь в мережі, не забуваючи про правила гарної поведінки», – поділилася враженнями юний користувач бібліотеки Валентина Стокун.


1 коментар:

  1. In this manner my acquaintance Wesley Virgin's biography starts in this shocking and controversial video.

    You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he unveiled hidden, "self mind control" tactics that the CIA and others used to get anything they want.

    These are the exact same SECRETS lots of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and top business people used to become wealthy and successful.

    You probably know how you only use 10% of your brain.

    That's mostly because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that conversation has even occurred INSIDE your very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain about 7 years ago, while riding an unlicensed, beat-up bucket of a car without a license and with $3.20 on his debit card.

    "I'm very frustrated with living paycheck to paycheck! When will I get my big break?"

    You took part in those types of questions, right?

    Your very own success story is waiting to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    ВідповістиВидалити