суботу, 15 лютого 2020 р.

Любов – незриме світло



Любов і Книга –
Мудрість і краса!
Усе вміщає свято Валентина
На світі ще бувають чудеса
Любіть, читайте вперто і невпинно!!!
Життя - це любов! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження - маму, тата, день і ніч, сонце і дощ, тепло і холод, життя ... Любити і бути коханим - найбільше щастя, і іншого й не треба! До уваги користувачів бібліотеці була організована виставка-інсталяція «Любов – незриме світло», яка дозволила  всім відвідувачам познайомитись з найкрасивішими історіями кохання. Ми вибрали цікаві і захопливі книги з нашого фонду.



З нагоди Дня Святого Валентина до нашої бібліотеки завітали учні 3 класу Варварівського НВК з класним керівником Шейко В.С. на побачення з книгою. На «дерево бажань» діти прикріпили свої валентинки.



14 лютого – свято любові... до книжок! Світ відзначає міжнародний День дарування книг!  Вітаємо кожного книголюба! Для нас, бібліотекарів це - одне із найважливіших свят! Ми віримо, що книжки міняють світ і докладаємо усіх зусиль, щоб користувачів ставало більше. В це вірять і наші юні користувачі і їх класний керівник Вікторія Сергіївна. Сьогодні наші юні читайлики розповідали про свої улюблені книги, читали вірші, байки, скоромовки і т.д.



 

Міжнародний  день дарування книг – надихає людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.
Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає», про це розповіла дітям бібліотекар Т.Вус.


Вона щиро подякувала юним відвідувачам  за подаровані книги. Бібліотекар вручила дітям повітряні кульки і солодощі.


Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б'є невичерпне джерело мудрості!
Книга рятує душу від здерев’яніння...
(Т. Г. Шевченко).

1 коментар:

  1. Did you hear there is a 12 word sentence you can tell your man... that will induce deep feelings of love and instinctual attraction for you deep inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, admire and protect you with his entire heart...

    12 Words Who Fuel A Man's Love Instinct

    This instinct is so hardwired into a man's brain that it will make him try harder than before to build your relationship stronger.

    In fact, fueling this influential instinct is absolutely essential to achieving the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll immediately notice him open his heart and mind to you in a way he's never expressed before and he will distinguish you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

    ВідповістиВидалити