пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

Вернісаж книжкових новинок

  Усі ми любимо канікули, відпустки, вихідні та свята, адже саме тоді в кожного з’являється час для омріяного і такого жаданого відпочинку. І все частіше ми говоримо про комфортний відпочинок. Хочеться відпочити в усіх відношеннях – душею і тілом. Перелічити, мабуть, усі можливі види відпочинку неможливо, бо їх просто величезна кількість, та й складати цей перелік необов’язково, та все ж, у кожного з нас є свої вподобання. Здогадуєтесь про який піде мова? Так, мова йде про читання! Читання – це і є справжній відпочинок.
  Кожна нова книга в бібліотеці - це подія, це завжди таємниця, знайомство здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Коли розгортаєш новий журнал чи газету, одразу поринаєш у світ цікавих новин. Читаючи, насолоджуєшся красою паралельної реальності, майстерним словесним обрамленням, вдалими авторськими думками, а це допомагає набратись нових сил, забирає увесь негатив, який накопичується за цілий день. Загорнувшись у плед, можна чудово відпочити з книгою в руках, а можна взяти в’язання і поєднати відпочинок і ваше хобі. Зміна виду діяльності теж дає відмінну можливість відпочити, особливо якщо ви займаєтесь улюбленою справою.
  В бібліотеку надійшла друга партія книг у 2018 році. Якщо Вас зацікавили ці книжкові новинки, завітайте в бібліотеку на перегляд літератури «Мудрість світу - Книга», яка діятиме протягом березня 2018 року. Сподіваємось, що кожен користувач знайде свою книгу, яка буде корисна в роботі, навчанні, розвитку та дозвіллі, від малечі до старшого віку знайде для себе серед новинок цікаву книжку. Хай наші книги стануть вашими надійними помічниками і порадниками!






Немає коментарів:

Дописати коментар