пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

Розкриваючи книгу, відкриваємо світ


За цей тиждень розмаїття
Полюбились так книжки,
Що кладуть до нині діти
На ніч їх під подушки.
 Приємні несподіванки, конкурси, літературні подорожі, ігри, вікторини,презентації нових книжок - все це довгоочікуване свято дитячої книжки. Всеукраїнський тиждень дитячого читання продовжується…
 У цей період проходять різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги. Юні друзі! Перед вами великий незвіданий світ. А так хочеться його пізнати. Тож, запрошуємо на літературні посиденьки: «Розкриваючи книгу, відкриваємо світ»
  Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. Бібліотекар для юних користувачів провела літературне повідомлення: «Зорепад книжкових ідей». Подорожували ми з учнями Варварівської школи-інтернату і учителем української мови та літератури С.М.Вівчаренко разом - і лісами і морями, де зустрілись з різними героями ще навіть не прочитаних, але знайомих книг. 
  Свято дитячої книги подарувало всім присутнім гарні враження, чудовий настрій та зустріч з найкращими книгами. Цей тиждень надзвичайно яскравий і неймовірно захоплюючий. Він приносить дітям багато позитивних вражень, додає знань, а бібліотеці – нових користувачів! Завітай до бібліотеки та кожного дня отримуй гарні враження та чудовий настрій.





Немає коментарів:

Дописати коментар