вівторок, 11 листопада 2014 р.

Суцвіття творчого натхнення

       Декоративні композиції, які виготовляє наш користувач Наталія Івлєва – чудова прикраса для інтер’єру, вона ніколи не зівяне та стане стильною родзинкою в оселі.


   Перетворення пляшок у маленькі шедеври -  дуже захоплююче хобі й чудовий спосіб відволіктись від повсякденних турбот. Це творчість, хобі, відпочинок, а ще - це цікаво, модно та дуже гарно. Використання текстилю – нетрадиційний, проте досить цікавий прийом декорування.
   Не поспішайте викидати порожні пляшки. Виявляється, пляшка може стати справжнім витвором мистецтва, подарувати естетичну насолоду або стати оздобою столу чи інтер’єру. Варто лише подивитися на неї, як на основу для декорування і додати трохи фантазії.
З її легкої руки пляшки перетворюються у чудові вази. Ще її захоплення – чудові віночки із  стрічок, прикрашені обідки та  різні прикраси для дівчаток.
   Найголовніше – це натхнення та бажання зробити щось неповторне власноруч. Цим захоплюється вся її родина. Олександр Васильович за професію столяр, він допомагає Наталії Іванівні випилювати форми для виготовлення картин, а також інші вироби з дерева.
   

    Друга виставка творчих робіт в бібліотеці Наталії Іванівни – сімейна. Тут роботи її сина Ігоря Володимировича. Це чудові картини по дереву.


     До того ж,  як відомо, речі виготовлені своїми руками – особливі.
   Тож пробуйте, експериментуйте, користуйтеся книгами і інтернетом в нашій бібліотеці і ви обовязково отримаєте чудовий результат, який нікого не залишить байдужим.

Немає коментарів:

Дописати коментар