середу, 28 травня 2014 р.

Мистецтво чистого світла



Виставка вишитих бісером ікон користувача бібліотеки Родик Тамари Федорівни      



Наша Варварівка завжди славилась своєю незрівняною красою, як і сама природа та краєвиди, так і талановиті і працьовиті люди, серед них і користувач нашої бібліотеки Тамара Федорівна Родик.
Людина потребує краси, як квітка сонця, щоб творити і віддавати її іншим. Аби створити щось красиве, треба мати красу в душі.
Що тримає людину на світі? Що дає їй наснагу? Безумовно, захоплення. Якщо людина щось полюбляє, то оте щось напуває її джерельною водою, підносить на крилах, дає поштовх відкриттів, надає сенс життю. Надзвичайно приємно, коли твоя праця радує людей, змушує їх посміхатися, покращує її настрій.
      Представляла Тамара Федорівна свої витвори мистецтва на святі села. Це і вишивка, і в’язані речі і випічка. Зараз вона захопилася вишиванням різнобарвним бісером. Вражають урочистістю роботи лик святих. Вони вкарбовуються в серці, кличуть до добра і любові.
       У кожного свої прагнення і бажання, які формують певні хоббі, заняття для душі, які захоплюють людину, бо це спосіб самовираження, до речі Тамара Федорівна депутат сільської ради багатьох скликань.  Коли людина має заняття для душі воно його ніколи не покидає, воно підтримує, розраджує, допомогає.
     Різні види рукоділля не тільки сприяють реалізації творчих фантазій, а й заспокоюють, допомагають розвивати образне мислення. У сучасному світі, де все прискорюється, де так важно зупинитися, щоб усвідомлювати. Хто ми і куди йдемо, роль успішної ручної роботи важко переоцінити.


         Від того, як при нашій бібліотеці з’явився Інтернет наші майстрині можуть вивчати нові технології, черпати нові ідеї, захоплюватися роботами інших майстринь.
Нехай любов до творчості прийде і у ваш дім і запалить вогонь прекрасного і у наших серцях.


    Користувачі нашої бібліотеки щиро дякують, Вам, Тамаро Федорівно, за подаровані підбірки журналів: «Истории из жизни» і всі щиро Вас вітають з Днем народження,  бажають творчих успіхів, щастя і здоров’я!

Немає коментарів:

Дописати коментар