суботу, 12 жовтня 2013 р.

«Їм сивина покрила скроні, їх серце просить доброти»

   «Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть не можливою.  Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів»
                                                                     І.Рететовська

     Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.
    В бібліотеці організований перегляд літератури: «Уклін тобі, осіннє покоління».



       Повага до людей похилого віку – давня і добра традиція нашого народу. Ми віддаємо належне їхній мудрості та виваженості, пам’ятаємо фронтові й трудові завершення, які стали запорукою успішного розвитку держави нині. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.


         Вже стало традицією проведення вогника -зустрічі: « Хай в добрі та здоровї проходять літа». Ініціатор – голова первинної організації ветеранів, зав. народним історичним музеєм села – Віра Олексіївна Бегмат. Вона  і відкрила вогник- зустріч.


      Від імені органів влади та місцевого самоврядування слово мав сільський голова О.А.Родик, який побажав всім присутнім ветеранам війни і праці міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди, щоб по – особливому світився родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові.


    Наприкінці вогника – зустрічі прозвучали пісенні рядки: «Ми старіємо, але ні про що не жалкуємо».
  


 Літературною композицією: «У старості обличчя мудре». Присутніх привітали учні Варварівської ЗОШ.


 Концертною програмою привітали учасники художньої самодіяльності Варварівського будинку культури та гості з Карлівки.


Немає коментарів:

Дописати коментар