суботу, 12 жовтня 2013 р.


Вітаємо колег, користувачів та читачів нашого блогу
 з Всеукраїнським днем бібліотек!


Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!
 Шановні колеги!
   Земний уклін Вам за невтомну працю в пропаганді знань, нагромаджених людством. Впевнені, що Ваша бібліотечна нива й надалі колоситиметься добірним зерном людської мудрості, яку Ви щедро даруватимете Вашим користувачам.
    Бажаємо Вам іти в ногу з часом, отримуючи радість від улюбленої справи. Нехай Ваша праця і ерудиція будуть завжди визнаними! Інтелектуальних пошуків, духовно-емоційної реалізації! Успіхів, процвітання, доброго здоров’я, щастя і благополуччя!

    Активний користувач нашої бібліотеки, переможець обласних і всеукраїнських конкурсів Анна Нізгурова дарує Вам цей вірш.

ОДА БІБЛІОТЕКАРЮ
Бібліотека – храм науки вічний,
Колодязь мудрості народної святої…
Переплелось трагічне і комічне
У книгах цінних знань людських сувоях.
В цім храмі тихім є жива людина –
Що трудиться невтомно і невпинно
В бібліотеці – Мудрості палаці.
Душа Бібліотекаря, мов сонце,
Всіх зрозуміти й обігріти має
Це в світ знання відчинене віконце,
Що нам до Мудрості шлях вічний відкриває.
Покликанням є жити серед книг,
Орієнтуючись у них безпомилково
Нести добро, яке вмістилось в них,
Щоб розум читачів розквітнув веселково.

    «Сучасна бібліотека – нові послуги» - під такою назвою пройшов День бібліотеки.  Наша мета – поєднати традиційну культуру спілкування з книгою із новітніми інформаційними технологіями! Цього дня інформували присутніх про роль сучасної бібліотеки в суспільстві, про нові можливості, які відтепер надають модернізовані бібліотеки, серед яких Варварівська бібліотека-філіал №2 Карлівської ЦБС.


    Тепер бібліотека – місце спілкування. В бібліотеках стало не тихо, а голосно.
   В бібліотеці  була організована виставка-реклама: «Бібліотека – наша сутність і душі криниця».



   Цього дня присутні ознайомилися з виставкою творчих робіт користувачів бібліотеки: «У різних барвах веселкових – мистецтво наших користувачів».


 З вітальними листівками: «З любовю до бібліотеки», які виготовили юні користувачі і подарували нам, прийшовши на День бібліотеки. Це: Ковальчук Оксана, Буцьківська Яна, Попова Катя, Козиренко Руслан, Антонов Данило та інші.



    Підведення підсумків: «Кращий читач літа – 2013». Ними стали учні 4 класу, члени клубу: «Веселі чомусики» - Буцьківська Яна і Козиренко Руслан.


   В День бібліотеки була проведена інформаційна година: «Книга. Інтернет. Я.»
    Бібліотека – це справжнє “книжкове місто”, тут є свої вулиці і площі, палаци й будинки, є й самі мешканці – книжки. Кожна книжка має свій дім, а будинок – адресу.     
   Ви маєте цінувати книжку – джерело знань, дуже бережливо ставитися до неї. Тож варто запам’ятати правила поводження із книжкою та правила користування бібліотекою.

     Майбутнє починається в сучасній бібліотеці.


   Скоро бібліотека відзначатиме другу річницю  відкриття Інтернет-центру. Бібліотека стала сучасним публічним центром для села, куди можна прийти і отримати потрібну та соціально важливу інформацію.


      У книзі відгуків користувачі цього дня залишили свої відгуки.


 ВІДГУК

Нізгурової Аліни
про Варварівську бібліотеку-філіал№2
Карлівської ЦБС.

  Варварівська бібліотека - це не просто приміщення, де зберігаються книги, це інформаційний, культурний, освітній заклад, джерело, з якого ми черпаємо багатогранну мудрість.

   У стінах цієї бібліотеки я вишукувала цікаву та корисну інформацію в багатьох енциклопедіях, захоплювалася мужністю та розумом головних героїв, подорожувала  з ними по  сторінках пригодницьких романів. Так, з книгою в руках, минало чимало моїх буднів. Інколи я брала участь у конкурсах та  виховних заходах, що проводилися під чуйним керівництвом завжди привітного бібліотекаря Таміли Анатоліївни. І навіть у неопалювальному приміщенні зігрівала чашка смачного чаю та щира бесіда, що панувала у невеликому дружньому колі.

   Бібліотека… Давня та вічна оселя людського розуму. Ряди книжкових полиць містять у собі скільки мудрості, духовної краси та натхнення. Неможливо уявити сучасне життя без бібліотек, куди кожна людина може прийти, щоб отримати необхідну інформацію, збагатити свій духовний світ.

   Бібліотека с. Варварівка у житті громади має велике значення. І хоча нині культ бібліотеки знецінюється і молодь та діти уже не так активно цікавляться книгами, та все ж , в цьому храмі знань завжди чимало допитливих оченят, які обирають собі чергову захоплюючу подорож до країни Знань.

   Отож, відвідуючи бібліотеку, ми збагачуємо свій внутрішній світ, стаємо духовно багатими та мудрими…     
З появою Інтернет-центру програми «Бібліоміст» я стала дізнаватися ще більше інформації за допомогою інтернету.
                    Я задоволена, що в нашому селі є така бібліотека…



















1 коментар:

  1. "Бенджамін Бріел Лі був дуже професійним у всі часи, тримаючи мене в курсі всього, що відбувається. Якщо у мене виникли запитання, він завжди міг відповісти. Це була моя перша покупка будинку, я мало знав про процес кредитування, він дуже легко зрозумів речі, до яких у мене виникли запитання. Мені дуже подобалося працювати з ним ».
    Він займається кредитною службою, яка працює з групою інвесторів, які готові фінансувати будь-який проект або позичити вам будь-яку суму з дуже низькими відсотками. Зв'яжіться з Бенджаміном Бріелем Лі Електронна пошта: Lfdsloans@outlook.com Номер додатка: + 1-989 -394-3740.

    ВідповістиВидалити