суботу, 8 вересня 2018 р.

З Україною в серці


Душа із небом гомонить
Рясними росами умита
Тут осяйної барви мить
Лягає у палітру світу.
О. Кавуненко
 Особливе місце в роботі книгозбірні з обдарованими дітьми займає виставкова діяльність. Юні користувачі мають змогу продемонструвати свої творчі роботи. Так, в нашій бібліотеці напередодні нового навчального року оформлено персональну виставку малюнків: «Краю мій рідний, мальовнича моя земля» учня 11 класу Варварівського НВК Долженко Владислава.


  Рідна природа входить в нашу душу, як колиска буття, як чисте джерело, з якого ми вперше напилися живої води, з якого ми взяли й радісне пробудження далеким ранком нашого дитинства, й чудову мелодію рідної пісні, й казку... , й думи про життя народу. Природа рідного краю: верба над тихим ставком, тополя над шляхом... , запашний луг, жовте пшеничне поле - все це не просто середовище, в якому росте, зводиться на ноги й робить перші кроки по Землі маленька людина - це тисячі найтонших коренів, що беруть і несуть життєдайні соки до гілок і листя, й розквітає могутнє дерево - людина. Презентація виставки Владислава цікавить не тільки його ровесників, а й дорослих користувачів бібліотеки.
 Його творчі роботи виставлялись на святі села. Попереду з полотнами Владислава знайомилися користувачі Карлівської районної бібліотеки для дітей, де дирекція бібліотеки привітала юного художника, побажала творчих успіхів і нагородила Дипломом. Побував юний художник з своїми творчими роботами на Сорочинському ярмарку. Основною платформою для його творчих робіт була  і є сільська бібліотека, користувачем якої він є.



 Владислав ділиться своїми знаннями з юними користувачами, які з задоволенням прислухаються до його порад, проводить майстер-класи.

Немає коментарів:

Дописати коментар