вівторок, 4 вересня 2018 р.

Літо. Книга. Відпочинок.


Бібліотечне літо – це пора.
Коли читає дітвора
Спілкується і грається,
Малює і майструє
Ще й Інтернетом користується.
  Так писали юні користувачі нашої  бібліотеки. Ось і промайнуло тепле літечко, закінчилися канікули. Ви підросли, зміцніли, стали старшими на цілий рік. Всі відпочили за літо, оздоровилися, набралися сили. Дізналися багато цікавого, навчилися нового та весело провели час.


Засмагле літечко, прощай!
В віконце вересень постукав.
В країну Сонця, Миру, Знань
Він поведе всіх нас за руку
  Промайнули шкільні канікули – під час яких бібліотека надавала користувачам простір для творчості і спілкування.  Не залишали поза увагою бібліотеку школярі, а також гості нашого села з різних куточків, найактивніших з них хочеться сьогодні назвати: сестри Веритенікови Даша та Настя, Аня Лобарева, Каріна Баяхчан -  з Харкова, Озарові Дарина та Нікіта, Притика Софія і Малик Варвара, Андрашко Ірина -  з Полтави, Олександра Гурина -  з Києва.


   Літо – весела пора, йому раділа дітвора, яка мала чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв,  пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Книги не відпочивали на канікулах, вони «працювали» у літню пору, а любов до книг і читання  юних користувачів не припинялися.
Прекрасні всі дитячі мрії!
Чисті погляди й слова.
Для мрії доля хай шляхи відкриє,
Нехай у праці здобуваються знання!
Хай виростуть щасливими малята
І стануть щирими і добрими людьми!
А ми, бібліотекарі, будемо відкривати
Маленьким людям у великий світ шляхи!


 Організованому дозвіллю, задоволенню різнобічних смаків та інтересів користувачів допомагали створена бібліотекарем територія творчості, вільний доступ до світової мережі Інтернет. Бібліотеку відвідували наші користувачі з різних міст і сіл, які кожного року приїздять на канікули до своїх бабусь і дідусів.



   За цей час, діти брали участь у різноманітних заходах, які організовували для них. Бібліотекар ставила за мету – не просто зацікавити дітей читанням, а зробити так, щоб діти полюбили книгу. Діти творять дива, коли вони читають.


Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!

Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар