понеділок, 3 вересня 2018 р.

День знань


Вересень. Сонця промінь,
Золотиться осінній лист,
Шкільний дім наш усмішок повен,
Ми його невмирущий зміст.
Доброго дня, школо!
Двері відчиняй,
Зачекалась діток, мабуть,
Радо зустрічай!
  1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх, це свято викладачів, вчителів, студентів та учнів, батьків. Немає людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів.


  Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.


Навчатись на відмінно
Бажаємо Вам віднині,
Учителям, батькам на радість,
На Славу Україні!
  До цієї дати у нашій бібліотеці для дітей і відбулася експрес-інформація  «Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього», на якій представлені видання на допомогу навчальному процесу - довідники, енциклопедії, поради з підготовки до школи та ін.


  Велику зацікавленість у користувачів бібліотеки викликала серія книг «Дитяча енциклопедія». Книги цієї серії стануть у нагоді кожному школяреві не лише у навчальному процесі, але й для різностороннього поглиблення знань, так як кожна книга висвітлює певну тему. Вітаємо і ми всіх, хто прагне здобути знання. Бажаємо досягти своєї мети та впевнено йти дорогою знань. Якщо ти хочеш, віриш, прагнеш, можеш - лише тоді приходить успіх. З усією теплотою серця ми висловлюємо щиру подяку за щоденну, клопітку, титанічну працю освітянам, які не лише переливають в душі школярів набуті ними знання, а й виховують їх справжніми патріотами України.

 Уклін Вам, шановні вчителі, до матінки-землі. Нехай на шкільній ниві кожен день буде щасливий, а доля посміхається до Вас та ваших учнів, даруючи добро і радість. Здоровя всім, мирного неба, добробуту та сімейного затишку!

Хай щастить вам!
Зі святом усіх!

Немає коментарів:

Дописати коментар