вівторок, 21 листопада 2017 р.

"Наша мета – Україна свята"

 

За волю стоятиму я до загину
І прапор Шевченка онукам віддам.
Лише Батьківщина, лише Україна
Світитиме вічно прийдешнім вікам.
Не згасне народ, що по вільній стежині
Ітиме до щастя, тепла й доброти.
Лише Батьківщина, лише Україна
Всіх нас приведе до святої мети!
Прийміть вітання з Днем Гідності та Свободи.

  Доленосні події, що відбулися в Україні восени 2004-го та на зламі 2013-2014 років, промовисто свідчать, що українці – могутня, глибоко патріотична нація з високим почуттям гідності та нездоланним духом свободи.
  Уроки боротьби за свободу і гідність доводять, що лише в єдності ми зможемо досягти виплеканої поколіннями мети – жити у вільній, демократичній, економічно і культурно багатій країні.
  Помаранчева революція та Революція гідності об’єднали вільних громадян – справжніх патріотів навколо демократичних цінностей. Злочинна влада не встояла перед силою духу та прагненням до свободи, які продемонстрували українці під час цих драматичних, але надзвичайно важливих подій.
  Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. До цього дня була організована книжкова виставка-заклик: «Наша мета – Україна свята».


  Висловлюємо глибоку шану тим, хто поклав своє життя за нашу свободу. Пишаємося нашими співгромадянами, які всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму обєдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього.
  Бажаємо всім українцям, аби відчуття власної гідності завжди супроводжувало вас і стало надійною запорукою свободи та справедливості у нашому суспільстві.
  Наша глибока шана Героям Майданів, які показали приклад високого патріотизму, свідомої громадянської позиції та непохитності у відстоюванні своїх переконань.
  Безмежна вдячність воїнам, які, демонструючи високий професіоналізм та відданість державі, боронять мир та спокій українців.
 Зичимо всім міцного здоровя, Божого благословення та незламної віри у перемогу добра та справедливості!


Немає коментарів:

Дописати коментар