пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Свято останнього дзвоника



  Свято останнього дзвоника - хвилювання, радість і тривожність переживають усі: випускники й першокласники, батьки і вчителі.
  То ж ми щиро вітаємо школярів і вчителів зі святом Останнього дзвоника. Для школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового навчального року.


  Для випускників цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Бажаємо всім і випускникам Варварівського НВК, щоб Ваш шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками, щоб Ви реалізували власні здібності, таланти, побудували власну успішну долю і були справжніми патріотами своєї країни!


 Дорогі наші користувачі! Ви, ніби, нещодавно переступили поріг нашої бібліотеки: посвята в читачі, перша книга, яку ви взяли в бібліотеці, мабуть, запам'яталась вам назавжди.


  Рада бібліотеки бажає вам успішно скласти тестування, щоб мрії ваші здійснилися у виборі професії. Головне ж - позитивне налаштування, бо без цього аж ніяк. А ще, ми чекаємо вас у стінах нашої бібліотеки.
  Для молодших учнів нинішній останній дзвоник символізував подолання ще одного рубежу в шкільному житті. Попереду у вас три місяці безтурботності, веселощів, візитів до бібліотеки.
Юні друзі!
   Не зважаючи на закінчення навчального  року, у бібліотеці гамірно. Настав час для екскурсій, розваг, веселощів та нових зустрічей із книгою. Незабаром стартуватимуть літні читання.
Запрошуємо відвідувати бібліотеку влітку!

Немає коментарів:

Дописати коментар