вівторок, 23 травня 2017 р.

Рубрика: «Книга тижня»


Книги дружать з дітворою, 
Полюби їх у житті – 
І улюблені герої 
Будуть друзями в путі.

  Книга і читання – важливі чинники для формування духовної особистості. Книга – чудове надбання людства, наш порадник і друг, вірна супутниця життя. Вона допомагає зрозуміти навколишню дійсність, вивчити досвід старших поколінь.
 Якщо Ви хочете бути успішними, жити у квітучій країні-читайте КНИГИ! Адже КНИГА виховує любов і повагу до інших народів, виховує почуття патріотизму і любов до України. КНИГА доносить до нас глибину і красу поетичного слова, допомагає усвідомити його величну силу.
 Користь читання величезна, адже, читаючи, людина пізнає для себе щось нове, цікаве, розширює свій кругозір, збагачує лексикон.
  Читання приносить людям естетичне задоволення, це універсальний і простий спосіб розваги, а також найважливіша частина культурного і духовного самовдосконалення.
 Діти надзвичайно люблять читати. Є книги, які користуються надзвичайним попитом. Їх важко знайти на поличках бібліотеки. Саме про такі книги ми уже  розповідаємо вам у рубриці "Книга тижня".
Отже, сьогодні презентуємо найпопулярніші книги тижня: Амосова А. «Пірати Котячого моря» (Морські пригоди у трьох книгах).


  Захоплююча та чудово ілюстрована книга «Пірати котячого моря» А.Амосової та В.Запаренка відправить любителів морських пригод на кораблі «Дженіфир» на острів до підступної Русалки, де їм, разом з Джоні-Горобчиком та іншими улюбленими героями, доведеться поблукати по лабіринту в пошуках скарбів і навіть – зустрітися з ожилою Мумією…Не страшно? Тоді вперед, наші відважні читачі, у світ легенд, морських прикмет та незабутніх вражень.

Немає коментарів:

Дописати коментар