четвер, 1 вересня 2016 р.

Канікули з книгою – 2016


Гарна книга – справжнє свято,
Дбай про неї й бережи,
З нею радься і дружи…
  Ось і закінчується останній місяць спекотного літа. В затінку бібліотеки юні користувачі бібліотеки, приймаючи участь у літніх читаннях: «Канікули з книгою – 2016» мали змогу відпочити, переглянути цікаві нові журнали і газети, дізнатися багато нового та цікавого, отримати позитивні емоції, прийнявши участь у масових заходах.


   Ви підросли, зміцніли, стали старшими на цілий рік. Всі відпочили за літо, оздоровилися, набралися сили. Дізналися багато цікавого, навчилися нового та весело провели час.
Засмагле літечко, прощай!
В віконце вересень постукав.
В країну Сонця, Миру, Знань
Він поведе всіх нас за руку
   Час, проведений у нашій книгозбірні – це найкращі ліки від нудьги, це підняття усім чудового настрою.


 Промайнули шкільні канікули – під час яких бібліотека надавала користувачам простір для творчості і спілкування.  Не залишали поза увагою бібліотеку школярі, а також гості нашого села з різних куточків, найактивніших з них хочеться сьогодні назвати:

   Сестрички – близнючки Даринка і Анастасія Веретенікови із м.Харків.

   Каріна Бояхчян з м.Харків.

   Окара Ярослава із м.Полтава.

Андрашко Ірина  із м.Полтава.

  Прощенко Руслан із м. Полтава, харків’яни – Мар’яна Жила, Аня і Олександр Лобареви. Вони не тільки стали активними користувачами, а й приймали участь у пізнавально – розважальних заходах, відвідували інтернет-центр. Повернувшись за шкільні парти, буде про що розповісти друзям та вчителям.
  Отримали позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, а ще поповнили багаж знань. Незабаром буде названо кращого користувача літніх читань: «Канікули з книгою – 2016», якого відзначимо подякою на шкільній лінійці.
  Скоро час сідати за шкільні парти і крокувати дорогою знань. Літо з бібліотекою пройшло змістовно та цікаво! Воно було книгами зігріте!

Немає коментарів:

Дописати коментар