пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Щоб у серці жила Україна


   Ось і пролетіло літо, пора відпочинку, незабутніх вражень від цікавих подорожей рідною країною, яскравих подій та урочистостей.
   25-річниця Незалежності України стала найбільшим і значущим святом для всіх українців, яка дала можливість відчути кожному причетність до історичних подій свого народу. Здається, що про Україну нам відомо багато, але це тільки на перший погляд.
  З нагоди першого вересня на уроці державності «Щоб у серці жила Україна» бібліотекар допомогла школярам  більше дізнатися із книг про таємниці тисячолітньої історії своєї країни, про нелегкі кроки становлення її незалежності та про досягнення і перспективи розвитку у майбутньому.


  Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Шкільна родина Варварівського НВК щиро прийняла до себе першокласників.



  На шкільній лінійці Подякою за активну участь у літніх читаннях: "Канікули з книгою-2016” були нагородженн - Аня Ткаченко і Анастасія Ляшук.


   Перший шкільній дзвінок покликав дітвору за парти.


   Школярі розпочнуть навчання у відремонтованих класах.


  У цей день ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми! Здоров
я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Немає коментарів:

Дописати коментар