понеділок, 8 лютого 2016 р.

Газетно-журнальне асорті


  Одне із важливіших джерел поповнення бібліотечного фонду та оперативного отримання інформації – періодичні видання. В нашій бібліотеці великий асортимент офіційних, науково-популярних періодичних видань.
  Не кожна родина сьогодні може дозволити собі передплатити той чи інший журнал чи газету. А корисної  інформації в періодиці чимало. Це підтвердили Дід Мороз і Снігуронька, долучившись до перегляду періодики, яку їм порекомендувала бібліотекар.


  Користуючись газетами та журналами в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу  заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі  суспільного життя країни, області та району.
  В 2016 році Варварівська сільська бібліотека здійснила передплату на цілий ряд різногалузевих періодичних видань.
До Вашої уваги сучасні ГАЗЕТИ та ЖУРНАЛИ,
які надходять до Варварівської сільської
бібліотеки у 2016 році:
  Урядовий кур’єр, Життя і слово, Зоря Полтавщини, Край, Полтавський вісник, Село полтавське, Селяночка, Вечірня Полтава, Порадниця, Добрий господар, Газета по-українськи Полтава, Добрые советы, Жіночий порадник, Малятко, Барвінок, Однокласник, Колосок, Огородник, Жасмин, Пізнайко, Яблунька, Юная Леди, Единственная, Лиза, Подружка, Шкільна бібліотека, Розкажіть онуку, Шкільний бібліотекар,  Дім. Сад. Город, УЮТ, Истории из жизни, Жінка, У світі казок, Народный доктор і інші.
  Спонсорську допомогу надав генеральний директор ПСП «Орач», депутат районної ради Олег Леонідович Бегмат, за що ми йому щиро вдячні.


  Сучасні дитячі періодичні видання - колоритні та різноманітні, як за тематикою вміщених текстів, так і за їхніми жанрово-стильовими ознаками. Актуальними є тема морально-етичних норм поведінки дитини, її стосунків з однолітками та навколишнім світом; навчання та пізнання. Домінують оповідання, казки (як народні, так і літературні), перекази, історії. Менше уваги приділено поетичним текстам, однак журнали, які розраховані на читацьку аудиторію дошкільнят, більшою мірою пропонують вірші, римовані загадки, смішинки, дидактичні поезії.
Тут кожен знайде для себе щось
цікаве та корисне!
  ДІТИ – комікси, казки, ігри, загадки, поробки, дізнаються багато дивовижного про природу та навколишній світ.


  ПІДЛІТКИ – неймовірні історії, вірші про кохання, все про красу, моду, музику, відомих зірок естради та кіно. Будуть у курсі всіх сучасних відкриттів науки, техніки і навіть зовсім чудернацьких винаходів.


  ДОРОСЛІ – останні події у світі, історії з життя відомих людей, корисні поради в сільському господарстві, статті про сучасні технології, поради психологів з виховання дитини та багато іншого.


Шановні жителі нашого села, користувачі Варварівської сільської бібліотеки!
  Запрошуємо в бібліотеку, де ви можете отримати цікаву інформацію з періодичних видань, кожен користувач  може знайти для себе щось цікаве, корисне та актуальне.

Немає коментарів:

Дописати коментар