пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

З вірою, надією, любов’ю


  Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, ми засвідчуємо цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, які дозволяють відчувати себе рівними серед  рівних.  Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Не стоїть осторонь  цієї дати Варварівська сільська рада, ПСП «Орач», рада ветеранів, освітньо-культурні заклади села  — це добра нагода перевірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування достойних умов життя людей з обмеженими можливостями, аби ніхто не почував себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.
  Бібліотека дякує всім тим,  хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Зичила сьогодні  міцного здоров'я, життєвої енергії, незламного прагнення у досягненні цілей, щоб вас оточували близькі, розуміючі люди, голова ради ветеранів, вручаючи продуктові набори, які надав ПСП «Орач».
  Саме в День інвалідів у районній бібліотеці  ім. А. Михайленка відбулася виставка творчих робіт Олени Мотієнко. Ця виставка ще раз нагадала нам, що люди з обмеженими фізичними можливостями мають необмежені творчі таланти. Вироби майстрині раніше виставлялися у нашій бібліотеці і на святі села. Інформація про її роботи є на блозі нашої бібліотеки. Дирекція Карлівської ЦБС нагородила Олену Миколаївну подякою за активну участь у проекті «Бібліотека і творчість».


Немає коментарів:

Дописати коментар