вівторок, 15 грудня 2015 р.

Затишний світ рукоділля


  Творчість завжди унікальна, тому що в її основу покладений процес створення чогось нового. Однією з важливих місій бібліотеки є творчий розвиток  користувачів, тому з метою  розкриття потенціалу наших відвідувачів ми в бібліотеці започаткували проект «Бібліотека і творчість», де протягом року виставлялися творчі роботи наших відвідувачів. На запрошення працівників рай бібліотеки наші майстрині взяли участь у циклі виставок «Фабрика талантів».
  Жителі району познайомилися з творчими роботами Наталії Калюжної, Марії Козиренко, Юлія Ясковець, Лідії Зінченко, Олени та Алли Мотієнко, Раїси Калюжної, Тамари Родик, Любові Гречко та Наталії Полежаєвої.



  Дирекцією районної бібліотеки ім. А. Михайленка майстрині були відзначені подяками.  Сільський бібліотекар з задоволенням вручила подяки і побажала розкривати красу своєї  душі, творити прекрасне і надихати інших.



  Наближається Новий рік, і є чудова можливість виготовити подарунки своїми руками. Вони порадують ваших родичів і знайомих. Адже речі, що зроблені з любовю, особливо цінні.

Немає коментарів:

Дописати коментар