середу, 30 грудня 2015 р.

Як зустрічати Новий рік 2016 – РІК ЧЕРВОНОЇ ВОГНЯНОЇ МАВПИ


Хай Новий рік у вишиванці
Розбудить Вас щасливо вранці,
І принесе у Вашу хату –
Усмішок й радощів багато.
Розбудить приспані надії,
Зерном і щастям Вас засіє,
Зігріє миром і любов’ю
І подарує Вам здоров’я!

  Новий рік 2016 за східним календарем – рік Червоної вогняної Мавпи. Ви вже готові до свята, феєрверку, несподіванок і неймовірних подарунків долі? Потрібно готуватися, тому що всього цього в наступаючому році обіцяють з надлишком. Жоден рік Мавпи не належить до числа спокійних (така вже вона – темпераментна і непередбачувана), до того ж стихія цього року – вогонь. Так що обставини будуть складатися досить цікаво, хоч і зовсім не так, як ви планували. Вступаючи в новий рік, потрібно бути готовим до того, що все перевернеться з ніг на голову – але якимось незбагненним чином раптом виявиться, що так навіть краще.
Де і як краще зустрічати Новий рік 2016
  Місце, мабуть, не має значення. А ось веселощі повинні бити через край! Цього року їх не може бути занадто багато – маскарад або реальний квест на вулицях міста, літературні ігри в бібліотеці,  шоу в ресторані, велика компанія знайомих і навіть малознайомих людей, рок-концерт або вечірка в гавайському стилі – годиться все. Головне, щоб було весело і шумно.
  Хочете влаштувати пікнік де-небудь в тропічних країнах – відмінно! Для цього настає найкращий час. Ви можете відправитися навіть до Бразилії, де, як відомо, мавпи представлені у великій кількості. Втім, і гірськолижний курорт прекрасно підійде для новорічної вечірки.
  Важливо лише пам'ятати: де б ви не святкували Новий рік – 2016, необхідно забезпечити нестримні веселощі і прекрасний настрій.
  Ну і звичайно, зустрічаючи вогняний рік, ніяк не можна забути про феєрверки і бенгальські вогники.
  Якщо ви скучили за яскравими фарбами, блиском і мішурою, у вас є відмінний привід все виправити. Для ексцентричної Мавпи ніщо не буде занадто, це потрібно мати на увазі, щоб бездоганно прикрасити будинок на Новий рік 2016. Чим більше прикрас – тим краще! Так що скупитися цього року не варто.
  Головні кольори цього року: червоний і всі його варіації, життєрадісний помаранчевий, вишуканий фіолетовий (а також бузковий і всі інші схожі відтінки). Не обійтися в новорічному декорі без золотого блиску. А ось від чорного і синього кольорів краще відмовитися.
  Подбайте про те, щоб Мавпа відчувала себе як вдома: розвісьте гарні гірлянди на стінах і під стелею – нехай вони в'ються немов ліани в джунглях. Не завадить і велика ваза з тропічними фруктами – банани, ананаси, апельсини припадуть до смаку господині нового 2016 року.
  І, зрозуміло, не можна забувати про те, що стихія цього року – вогонь. Так що все повинно сяяти: від вогників на ялинці до свічок в дорогих свічниках.
Як і чим прикрасити новорічну ялинку – 2016
  Вбираючи ялинку для зустрічі Нового 2016 року, проявіть фантазію. Хто сказав, що актуальними можуть бути тільки кульки, шишки та фігурки Діда Мороза? Цього року можна дати волю творчим поривам – і прикрасити ялинку буквально чим завгодно.
  Сластьоні-Мавпочці сподобаються цукерки в блискучих обгортках і фрукти – мандаринам саме місце на ялинці! А ще прекрасно виглядатимуть саморобні іграшки: гірлянди з ґудзиків, «кульки» з лампочок, саморобні сніжинки з різнокольорової фольги і все-все-все, на що вистачить вашої фантазії.
  Мавпа, як стверджують астрологи, любить гроші (втім, хто їх не любить!), Так що відмінною ідеєю стане порадувати господиню наступаючого року, повісивши на ялинку грошові купюри, перев'язані червоними стрічками. Тоді ж до всього можна буде твердо розраховувати на фінансовий успіх в 2016-му.
  Хочете особисто докласти руку до прикраси новорічної ялинки? Відмінна ідея! До того ж робити це можна разом з дітьми, тоді радості і задоволення від процесу буде значно більше. Що красивого можна зробити? Наприклад, кульки з ниток або панчоху для різдвяних подарунків.
  Крім великої новорічної ялинки цього року слід виготовити кілька маленьких – їх роль відмінно підійде букетам з соснових гілок або вашим домашнім рослинам. А якщо в будинку є пальма або знамените грошове дерево, новорічне оздоблення їм просто необхідно!
Що вдягнути на Новий рік – 2016
  Цього разу до наряду для головної вечірки року потрібно підійти з усією відповідальністю. Рекомендуємо заздалегідь продумати, в чому ви будете зустрічати Новий рік 2016. Зовнішній вигляд для Мавпи дуже важливий, і догодити їй буде не так вже просто. Яскраві фарби і деяка маскарадні костюми – необхідна умова. Однак все це не повинно виглядати дешево або без смаку, так що доведеться поєднувати в одному вбранні екстравагантність і бездоганний стиль.
  Жінкам у новорічну ніч рекомендуються тільки і виключно сукні – зрозуміло, вечірні. Ніяких костюмчиків – все повинно бути по вищому розряду. Діставайте з сейфа фамільні коштовності, сміливо відкривайте плечі або спину, не забудьте одягти на голову неймовірний дизайнерський капелюшок з вуаллю – і новорічний образ готовий.
  Незвичайні зачіски – те, що потрібно в цьому році. Забудьте про скромність і природності і приготуйтеся блищати! Макіяж повинен бути під стать – золоті та срібні блискітки, незвичайні малюнки, а то й зовсім симпатична маска – чим гламурніше, тим краще.
  Чоловіки теж можуть забути про стриманість. Що б ви не вибрали – смокінг, костюм стиляги або наряд у дусі Божевільного Капелюшника, – це має виглядати не ординарно і навіть трохи ексцентрично. Загалом, саме час дозволити собі вийти за межі звичного.
Що має бути на столі на Новий рік - 2016
  Все! І побільше! Стіл повинен ломитися від страв, а оформлення має бути яскравим і святковим. Найдорожчий посуд, самі вишукані прикраси, самі незвичайні страви – все повинно бути самим-самим. Не забудьте про колір символу цього року – вогненно-червоний. Червоний і оранжевий обов'язково повинен бути присутнім не тільки в убранні столу, але і в самому пригощанні. Апельсини, томати, різнокольоровий перець або полуниця – додайте яскравих фарб в кожну страву.
  Ще одна особливість меню для новорічного столу – велика кількість екзотичних страв. Не тільки фрукти (а їх повинно бути з надлишком), але і будь-які інші страви. Обов'язково приготуйте щось по-справжньому незвичайне, прекрасно, якщо ще вчора ви навіть не знали, що така їжа взагалі існує. Новорічна ніч – відмінний привід спробувати щось новеньке!
  Але потрібно пам'ятати: незважаючи на кулінарний достаток, на новорічному столі повинні бути тільки «легкі» страви: Мавпочці не сподобається занадто жирна і важка їжа. А ось фруктові (і не тільки!) салатики дуже навіть сподобаються. Завдання цього вечора – добряче повеселитися, погуляти і потанцювати, а не провести всю ніч, об'їдаючись делікатесами. Так що не менш пильну увагу, ніж декору, поряд і столу, слід приділити новорічним розвагам.

Немає коментарів:

Дописати коментар