суботу, 10 жовтня 2015 р.

Україна починається з мене


  Варварівська бібліотека-філіал Карлівської ЦБС прийняла участь в обласному конкурсі на кращу творчу роботу серед молодих користувачів бібліотек області «Україна починається з мене», який проводиться з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.
  Протягом березня-липня поточного року серед молодих користувачів бібліотек Карлівської ЦБС проводився І-й етап обласного конкурсу, який мав на меті активізувати роботу бібліотек з патріотичного виховання молоді, виховання патріотичних поглядів та переконань, любові до Батьківщини, відданості своєму народу та виховання поваги до традицій і звичаїв українського народу. 
  Роботу користувачки нашої бібліотеки Чижикової Юлії було направлено для участі в обласному етапі конкурсу.
   До Всеукраїнського дня бібліотек через директора Карлівської ЦБС Наталію Мусієнко була вручена грамота Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара нашій бібліотеці за організаторську роботу у виявленні обдарованої, талановитої молоді та активну участь в обласному конкурсі на кращу творчу роботу серед молодих користувачів бібліотек області «Україна починається з мене» та подяка лауреату цього конкурсу Чижиковій Юлії.
  Сподіваємося, що наша користувачка, якій не вдалося стати переможцем, ще проявить себе. Тож вітаємо Юлію і дякуємо їй за активну участь і підтримку творчих ініціатив бібліотечних закладів! 

Немає коментарів:

Дописати коментар