суботу, 10 жовтня 2015 р.

Свято хранителів мудрості


  На приємні урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек колектив Карлівської ЦБС запросили до затишної вітальні Карлівського історико-краєзнавчого музею, з яким бібліотеки поєднує тісна і багаторічна співпраця. Теплі слова вітань, побажання плідної праці, творчих здобутків звучали з уст директора музею Ірини Федорченко та директора Карлівської централізованої бібліотечної системи Наталії Мусієнко. Кращих працівників відзначено грамотами, подяками та подарунками. Родзинкою свята стало пісенне вітання у виконанні В’ячеслава Швецова.
  З нагоди свята у виставковій залі працівниками районної скарбниці організовано виставку робіт бібліотекарів, що висвітлює їх захоплення, творчий політ, фантазію. Були представлені вироби, виконані у техніках орігамі, бісероплетіння, вишивання, квілінгу та ін.








    Працівники Варварівської бібліотеки теж представили творчі  вироби.
  Щиро дякуємо організаторам та дирекції Карлівської ЦБС за подаровані хвилини радості, відпочинку. Всі присутні після свята залишилися з чудовим настроєм. Віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії всім вам!

Бібліотека і книга вічні як саме життя. 
Двері книгозбірень широко відкриті для всіх починань.
Запрошуємо до співпраці!

Немає коментарів:

Дописати коментар