суботу, 6 вересня 2014 р.

А осінь стоїть на стежинці
І проситься чемно у клас…

 

  Стрімко літній час пробіг,
Стала осінь на поріг…
 Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
    Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.
 Низький уклін мудрим просвітителям – учителям і педагогам. Нехай сили ваші будуть невичерпними, адже ви робите неоціненний внесок у майбутнє шляхом продовження істинних життєвих засад у своїх учнях.  Нехай новий навчальний рік відкриє світ пізнання  і сходження до джерел науки, зростаючи урожаєм мудрості та натхнення! 
    Зичимо успіхів у навчанні, миру на нашій святій землі і віри, що наша незалежна держава переборить всі труднощі і розквітне. А ще порадуємо міцними знаннями, своєю незгасною любовю до всього, що зветься українським.
 Дорогі наші користувачі! Будьте носіями доброго і вічного. Утверджуйте в Україні величне слово Кобзаря. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
     Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар