суботу, 6 вересня 2014 р.

Літо. Книга. Відпочинок.
Бібліотечне літо – це пора.
Коли читає дітвора
Спілкується і грається,
Малює і майструє
Ще й інтернетом користується
       Так писали юні користувачі нашої  бібліотеки. Літо – весела пора, йому раділа дітвора, яка мала чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв,  пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Книги не відпочивали на канікулах, вони «працювали» у літню пору, а любов до книг і читання  юних користувачів не припинялися.
  Влітку книзі приділялася дуже велика увага. Дітки із місцевого садочка «Ромашка» разом із вихователем  І. О. Ковцур регулярно відвідували книгозбірню.




Прекрасні всі дитячі мрії!
Чисті погляди й слова.
Для мрії доля хай шляхи відкриє,
Нехай у праці здобуваються знання!
Хай виростуть щасливими малята
І стануть щирими і добрими людьми!
А ми, бібліотекарі, будем відкривати
Маленьким людям у великий світ шляхи!


       Бібліотекар Т.А. Вус відвідувала дітей з книгами у садочку.


     Організованому дозвіллю, задоволенню різнобічних смаків та інтересів користувачів допомагали створена бібліотекарем територія творчості, вільний доступ до світової мережі інтернет. Бібліотеку відвідували наші користувачі з різних міст і сіл, які кожного року приїздять на канікули до своїх бабусь і дідусів.
 




А також діти із сімей вимушених переселенців із зони АТО. Діти влилися у нашу бібліотечну сім’ю, до якої їх привели друзі, виявляючи відкритість і щиру дружбу, засвоюючи урок про єдність і неподільність нашої Батьківщини та про споконвіку притаманну українцям небайдужість до долі ближнього.


   Поряд із традиційними формами бібліотечного обслуговування користувачів у Варварівській СБФ відбувається інтенсивний пошук і впровадження нових форм і нетрадиційних методів діяльності.

    
     Готуючись до першого уроку: «Україна – єдина країна» діти користувалися книгами з книжкової виставки: «Ти одна і неподільна, Україна моя рідна!»


      З 1 вересня розпочнуться заняття в школі. І де, як не у бібліотеці, юні користувачі здобували знання протягом літніх канікул завдяки цікавим і різнобічним книжечкам.
    Тож запрошуємо усіх бажаючих до нашої бібліотеки, де кожен знайде потрібну для себе інформацію.
Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас!

Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар