середу, 5 березня 2014 р.

Мережила я узори…

   Дива творять талановиті руки. Варварівка славиться великими талантами, умільцями, які своїм розумом, душею і серцем вбирають в себе неповторну красу і велич, передають їх у своїх творіннях.
   Ми уже знайомили відвідувачів блогу з місцевими художниками, поетами, майстрами народної творчості, а сьогодні хочемо познайомити з активним користувачем нашої бібліотеки, Гречко Любов'ю Миколаївною, яка любить поезію, чудово виконує пісні, а ще в’яже гачком різні узори. Вона прекрасне бачить у всьому, що нас оточує. Свої вироби дарує односельцям. Її роботи є у Варварівському народному історичному музеї.
  Крізь несподівані віхоли й відземки лине до нас сонячна весна, бентежить душу світлими сподіваннями.
   Кінчається симфонія зими і знову починається краса. Краса в усьому: краса розквіту землі, кохання, краса у ніжності дівчат, у чарівності та загадковості жінок.
   Адже не даремно сказано: «Краса врятує світ».  А краса,  це жінка!


   Кожна з робіт майстрині-неповторна, яскрава, проникнута душевною теплотою, любовю. Метелики ніби живі і на своїх крильцях принесли весну і в бібліотеку, сповістивши нам про наближення прекрасного весняного свята - Міжнародного жіночого дня  8 Березня.

Немає коментарів:

Дописати коментар