середу, 5 березня 2014 р.

Всеукраїнський конкурс  дитячого читання «КНИГОМАНІЯ-2014»

  «Найкращий читач України - 2014»     


 Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань,популяризації найкращої української та світової літератури, задля постійного підвищення рівня особистого розвитку, виробити в дітей навички самостійної роботи з книгою, підвищити якість ефективності процесу читання.  
   Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів! А скільки не забутніх зустрічей з літературними героями вже відбулися, а ще скільки відбудеться!
   Сільська  та шкільна бібліотеки разом провели I етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2014» «Найкращий читач України – 2014». Участь у конкурсі взяли учні 6-8-х класів. Юні користувачі познайомили нас зі своїми улюбленими книгами, дізналися, які книги читають їх ровесники і кого ми по праву можемо назвати – кращим читачем. Кожен учасник хотів довести всім нам, що його улюблена книга – справді найкраща.



Учасники конкурсу – учні 6 класу.
Переможець  - Ковальчук Надія.



Учасники конкурсу – учні 7 класу.
Переможець – Урись Вікторія.



Учасники конкурсу – учні 8 класу.
Переможець конкурсу – Ясковець Юлія.


   Відбір найкращих читачів здійснювався за кількістю прочитаних книг, веденням щоденників читання, його систематичністю,висловлюванням власної думки, інтерпретацію однією з прочитаних книг, своєю ерудицією та вмінням захоплююче розповідати, втілюючись в образи героїв.
    Переможці, ерудицію і старання, яких оцінили жюрі - приймуть участь у II етапі конкурсу, який пройде у Карлівській районній дитячій бібліотеці.



Будьте впевнені у своїх знаннях і в тому, що читання завжди веде Вас до успіху і перемоги.

«Ми мріємо, щоб книга в пошані була
Хай книги читає завжди дітвора...»










Немає коментарів:

Дописати коментар