суботу, 23 листопада 2013 р.

Землю прикрашає сонце, а людину – праця.


       17 листопада працівники сільського господарства відзначають своє професійне свято. Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Із давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Завдяки золотим рукам, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.
    Професіоналом своєї справи, який уболіває за долю села та його людей є депутат районної ради, генеральний директор ПСП «Орач» - Бегмат  Олег  Леонідович.


     У березні цього року господарство відзначило своє 13 –річчя. 
     В «Орачі» працює більше 100 чоловік. Усі люди трудяться добре, але серед них є найкращі. Про них зібраний матеріал і до свята в бібліотеці була організована портретна галерея: «Земля і люди».



    Минулого року механізатор Володимир Залімський отримав медаль «За працю і звитягу»
     Цього року портрет Олександра Недяка, тракториста-машиніста ПСП «Орач» занесено на районну Дошку пошани.
 


        Завдяки самовідданим, невтомним, натхненим трудівникам із року в рік щедра варварівська нива обдаровує нас дорідними врожаями. Незважаючи на всі примхи погоди, маючи напрацьований роками досвід, вони кожного року доводять, що здатні протистояти будь-яким перешкодам, і на столі буде хліб і до хліба.


        У ці осінні дні ми за традицією вшановуємо людей, які обрали для себе долю аграріїв. Сільська праця почесна, але й надзвичайно складна.
Ось який урожай отримали жителі нашого  села.


    А які кондитерські вироби  випікають варварівські господині.






     Незважаючи на всі складності сьогодення, Олег Леонідович Бегмат робить усе  для того, аби господарство стабільно працювало, розвивалася соціальна сфера на селі. Постійну допомогу отримують  школа та дитячий садочок, амбулаторія сімейної медицини, будинок культури, народний історичний музей, підтримує і фінансує  футбольну команду села. А від себе і користувачів нашої бібліотеки щиро дякуємо Олегу Леонідовичу Бегмату.
    5 років поспіль бібліотека отримує періодичні видання, надає допомогу транспортом, для участі юних користувачів у районних і обласних конкурсах.


Немає коментарів:

Дописати коментар