четвер, 22 жовтня 2020 р.

Книжковий аромат кави

Кава та книги тісно пов'язані у нашому повсякденному житті, чи не так? Тож, якщо ви любите, взяти в одну руку - гарну книжку, а в іншу - ароматний напій, то ця книжкова викладка  точно для вас! Ми ж пропонуємо вам потішити себе цікавим читанням, яке чудово поєднається з ароматом кави. Познайомтеся з книгами, які подарують вам безліч неперевершених емоцій, заставлять сміятися від душі, переживати біль і смуток героїв, відчувати ніжність та кохання.


      В представлених на виставці  «Книжковий аромат кави» творах не завжди йдеться про каву. Але всі вони мають довершений формат і зміст, об’єднані непідвладною часу магією. Зважаючи на те, що любов до кави – невід’ємний атрибут в житті наших сучасників, а книги в поєднанні з кавою є гармонійним поєднанням, ми запрошуємо Вас познайомитись з неповторними образами  героїв представлених на виставці творів, «відчути присмак незабутніх надій, що прагнуть у майбутнє», і разом з горнятком улюбленого напою насолодитися читанням.
      Завітайте до  бібліотеки  і оберіть одну із запропонованих книг, пориньте у світ читання та запашної кави. Приємного читання. Осінь – найкнижковіша пора року. Восени хочеться відпочивати саме так: загорнувшись у щось тепле та зручне, взявши в руки горнятко запашної кави і з доброю, цікавою чи настроєвою книжкою.
Приємного читання і кавування!

Немає коментарів:

Дописати коментар