четвер, 22 жовтня 2020 р.

Українська книга сьогодні

 

   Книга... Скільки мудрого, цікавого, необізнаного криється під цим словом. І не дивлячись на наш вік інформатизації, ніщо не може зрівнятись з новенькою книжкою. До свята української книжки, яке проходить з 10 по 25 жовтня цього року, у Варварівській СБФ Карлівської ЦБС організована книжкова виставка "На п’єдесталі Українська книга!».


   Користувачі мають можливість познайомитися з кращими творами українських письменників. Всіх любителів почитати і тих, хто ще долучиться до цієї спільноти, вітаємо з Днем української книги!
  Починаючи з Котляревського і Шевченка, згадуючи Винниченка, Стуса, Хвильового, Василя Шкляра, Володимира Лиса, Світлану Талан, Люко Дашвар, не забуваймо чудових дитячих авторів: Ганну Чубач, Наталю Забілу, Всеволода Нестайка, Оксану Іваненко, маючи прекрасних і цікавих сучасних писменників: Івана Андрусяка, Лесю Воронину, Сашка Дерманського, Олега Чаклуна, можна ствердно сказати цікава українська книга – Є! Адже наша країна багата на талановитих письменників. Ці книги можна прочитати з виставок в нашій бібліотеці: «Українська книга сьогодні» та «На п’єдесталі Українська книга».

Немає коментарів:

Дописати коментар