суботу, 13 квітня 2019 р.

Фентезі - forever


Фантастика зайняла досить міцні позиції в світовому літературному процесі, стала втіленням людських мрій про далекі світи та казкових істот. Жанр, що поєднав у собі різноманіття тем, стилів і напрямів, має багатомільйонну армію шанувальників. Фантастикою цікавляться всі: від школярів до пенсіонерів, незалежно від віку, статі, освіти і роду занять. В нашій бібліотеці відкрилась книжкова виставка: «Фентезі - forever». Представляючи книги одного жанру - фентезі - можна не тільки задовольнити читацькі потреби, але й допомогти довідатися про нові книги з тією ж жанровою специфікою.


Українська фантастика, що має власні глибокі корені і традиції, стала літературним феноменом сьогодення і завойовує визнання читачів і критиків далеко за межами України. Фентезі - жанр фантастичної літератури, що за основу бере міфи, легенди та казки, порівняно молодий, проте набирає все більшої популярності. Фантастика - це не просто жанр літератури, це цілий світ, повний відкриттів. Він дозволяє сховатися від повсякденності, забути про проблеми...
            Метри  фантастичного жанру - на те й метри, щоб дати нам змогу за символікою образів з чарівного світу Фантазії розгледіти прості істини, які тисячі років рятують людину від розпачу й зневіри. Схибив одного разу - стережися, щоб не схибити вдруге; кохання не завжди приносить щастя, але від цього не слабшає; дружба й самовідданість, любов до людей і життя здатні перебороти навіть космічний жах вселенської катастрофи.


  Та крім «Гаррі Поттера» в бібліотеці є ще багато цікавих книг. Якщо ви любите пригоди і фантастику, радимо звернутися до книжкової виставки «Фентезі - forever». Книги сучасних українських і зарубіжних письменників-фантастів допоможуть вам знайти нових друзів і помандрувати у незвідані світи. Запрошуємо всіх читачів найближчим часом відвідати бібліотеку і познайомитися з виставкою «Фентезі - forever».

Немає коментарів:

Дописати коментар