четвер, 26 жовтня 2017 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку "Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!"

  
  
  Метою конкурсу є сприяння формуванню у дітей основ безпеки дорожнього руху, культури поведінки на вулиці: профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму, навчання дітей правилам поведінки на вулицях і дорозі, сприяння збереженню здоров'я і життя дітей та створення умов для реалізації їхніх творчих здібностей та талантів.
  Завдання Конкурсу – стимулювання інтересу дітей до ознайомлення з окремими положеннями Правил дорожнього руху, пояснення необхідності їх дотримання для збереження людського життя і здоров’я; збагачення уявлень про різні види транспортних засобів, об’єкти громадського користування, професії людей, праця яких пов’язана з дорожнім рухом; формування вмінь та навичок соціокультурної та безпечної поведінки на вулицях міста (села), у транспорті залежно від умов організації руху на дорозі; ознайомлення з можливими небезпечними ситуаціями під час дорожнього руху та способами їх запобігання.
  В бібліотеці був організований перегляд літератури: « Світлофор канікул не знає». У конкурсі брали участь читачі-діти віком від 7 до 12 років. Тематика малюнків присвячена правилам безпечної поведінки дітей на вулиці, дорогах. Активну участь в конкурсі взяли юні користувачі бібліотеки: Ляшук Анастасія 3 клас, Забіров Владислав, Бовкун Денис – учні 4 класу. На ваш розгляд їх малюнки.





Немає коментарів:

Дописати коментар