четвер, 3 серпня 2017 р.

Рубрика: «Книга тижня»

Гарна книга – справжнє свято,
Дбай про неї й бережи,
З нею радься і дружи…
   Книги - наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов’язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Користь читання величезна, адже, читаючи, людина пізнає для себе щось нове, цікаве, розширює свій кругозір, збагачує лексикон.


  Читання приносить людям естетичне задоволення, це універсальний і простий спосіб розваги, а також найважливіша частина культурного і духовного самовдосконалення. Діти надзвичайно люблять читати. Є книги, які користуються надзвичайним попитом. Їх важко знайти на поличках бібліотеки. Саме про такі книги ми розповідаємо вам у рубриці "Книга тижня".
  Цього разу книга за шкільною програмою українського письменника Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки». Всеволод Нестайко виявив себе талановитим майстром веселих книг. Він добре розуміє і знає, що подобається дітям. Його книги з великим захопленням читають не тільки діти, а й дорослі.


   У трилогії «Тореадори з Васюківки» розповідається про нерозлучних друзів – Яву і Павлушу, про їхні веселі, незвичайні пригоди. Ява і Павлуша звичайнісінькі бешкетники, зривники дисципліни й хулігани. Проте не поспішайте з висновками, придивіться до них, вони завжди мають благородні, світлі наміри, але через малий досвід і брак знання потрапляють у прикрі ситуації. 
  Читаючи трилогію «Тореадори з Васюківки», ви потрапляєте на сторінки книжки, в гурт її героїв, спілкуєтесь зі своїми літературними друзями, такими ж, як і ваші ровесники, вам здається, що все це відбувається з вами…

Немає коментарів:

Дописати коментар