суботу, 17 червня 2017 р.

Поетичні барви краю


   14 червня в бібліотеці відбулася зустріч з надзвичайно цікавою, талановитою карлівчанкою, самобутньою поетесою Майєю Борисівною Свириденко при сприянні Карлівського територіального центру надання соціальних послуг. А саме відділенням соціально-побутової адаптації.


  Зустріч вдалась… Тепла, відверта, цікава розмова із незвичайно скромною авторкою, яка презентувала свою збірку поезій: «Перевесло». Збірка, як перевесло, з’єднує вірші різної тематики та етапів життя.


  Майя Борисівна розповіла коротенько про свій життєвий шлях, про  те що спонукало її до творчості. Здавалось, що кожний вірш, задушевно прочитаний авторкою, має свою історію, яка від самого серця вилилась у поетичні рядки.


  На зустрічі були присутні користувачі бібліотеки вже поважного віку на чолі з головою первинної організації ветеранів Вірою Бегмат. Володимир Капустян ніби перегукувався своїми віршами про рідний край з поетесою.


   Зустріч пройшла в атмосфері щирості, невимушеного замилування поезією.


  Авторка з приємною скромністю залишила свій автограф з коротким написом: «Дякую за розуміння», на подарованій бібліотеці книзі.

Немає коментарів:

Дописати коментар