вівторок, 6 червня 2017 р.

Наповнюємо цей світ дитинством… Країна дитинства і книг

До Міжнародного дня захисту дітей


Щоб мирне небо на усій землі 
Єднало всіх дітей, по всьому світі 
І хай літають завжди журавлі, 
І колоски видзвонюють налиті

  1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Чарівний, світлий і ні з чим не зрівняний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя. звідки усі ми родом.
  У цей день  дорослі влаштовують для дітей свято та готують сюрпризи. Не стала виключенням і наша бібліотека. В перший день літа бібліотекар провела для юних користувачів цікаву, веселу розважальну програму-бібліоленд: «Наповнюємо цей світ дитинством… Країна дитинства і книг». До бібліотеки завітала фахівець із соціальної роботи Карлівського РЦСССДМ Валентина Литовченко, яка привітала дітей із святом.


   Радість і сміх панували в бібліотеці, діти співали, акомпонувала їм користувач бібліотеки Ірина Андрашко, всі веселилися від душі. Треба було бачити, як горіли від захвату дитячі оченята!


  А потім бібліотекар Т.Вус запросила дітей до імпровізованої «Сонячної читальні», де їх чекала чудова подорож в країну книжкового розмаїття.


  Сподіваємося, що читання цікавих дитячих видань подарувало нашим маленьким відвідувачам не тільки радість і приємні миті, а й бажання до пізнання нового та непізнаного.
Ми сьогодні вітаємо всіх вас, наші малята, із Днем захисту дітей.
День захисту дітей – яке чудове свято!
Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.
Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,
Від болю і образ нехай ніхто не плаче.
І наша пісенька нехай летить над краєм
Про те, що ми зі святом всіх вітаємо.
   Такими словами розпочалося свято у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» Варварівського НВК. Ведуча Світлана Приз запросила дітей до композиції: «Нехай дитячий гомін дзвінко ллється».


  Діти співали, танцювали, веселилися, грали в ігри. Допомогли дітям підготувати художні номери директор будинку культури Н.Полежаєва та художній керівник Ю.Валах.



Немає коментарів:

Дописати коментар