пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Сторінками періодичних видань

  Бібліотека – це місце, куди звертаються за інформацією, адже далеко не кожен житель села може купити собі книгу чи підписатися на періодичні  видання.
  Користуючись газетами та журналами в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу  заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі  суспільного життя країни, області та району.
  Тематичне коло інформаційних запитів, особливо в молоді, різноманітне і постійно розширюється. Найбільшу цінність з точки зору актуальності та оперативності отримання інформації для користувачів представляють періодичні видання. В бібліотеці організована викладка нових періодичних видань «Газетно-журнальне асорті».



  В 2015 році Варварівська сільська бібліотека здійснила передплату на цілий ряд різногалузевих періодичних видань: Урядовий кур’єр, Життя і слово, Зоря Полтавщини, Край, Полтавський вісник, Село полтавське, Селяночка, Вечірня Полтава, Україна молода, Порадниця, Для дому і сім’ї, Телеграф, Добрий господар, Газета по-українськи Полтава, Добрые советы, Жіночий порадник, Малятко, Барвінок, Однокласник, Колосок, Огородник, Жасмин, Пізнайко, Яблунька, Юная Леди, Единственная, Лиза, Подружка, Шкільна бібліотека, Розкажіть онуку, Шкільний бібліотекар, Рідне село Україна, Дім. Сад. Город, УЮТ, Истории из жизни, Жінка, У світі казок, Народный доктор.
  Спонсорську допомогу надав генеральний директор ПСП «Орач», депутат районної ради Олег Леонідович Бегмат, за що ми йому щиро вдячні.
  Сучасні дитячі періодичні видання - колоритні та різноманітні, як за тематикою вміщених текстів, так і за їхніми жанрово-стильовими ознаками. Актуальними є тема морально-етичних норм поведінки дитини, її стосунків з однолітками та навколишнім світом; навчання та пізнання. Домінують оповідання, казки (як народні, так і літературні), перекази, історії. Менше уваги приділено поетичним текстам, однак журнали, які розраховані на читацьку аудиторію дошкільнят, більшою мірою пропонують вірші, римовані загадки, смішинки, дидактичні поезії.


  Шановні жителі нашого села, користувачі Варварівської сільської бібліотеки! Запрошуємо в бібліотеку, де ви можете отримати цікаву інформацію з періодичних видань, кожен користувач  може знайти для себе щось цікаве, корисне та актуальне.

Двері бібліотеки завжди відчиненні для кожного з вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар