пʼятницю, 30 серпня 2013 р.

Я вірю в світлу долю України

   З нагоди відзначення 22-ої  річниці  Незалежності України в бібліотеках проводилася велика кількість різноманітних заходів.
     Зайшовши на сайт Полтавської  універсальної  наукової  бібліотеки ім.. І.П.Котляревського, ми прочитали: «Увага, конкурс!» В рамках святкування Дня Незалежності України бібліотека запрошує взяти участь у конкурсі учнівських творів: «Я вірю в світлу долю України». Конкурс проводився з 19 липня по 19 серпня. Далі умови конкурсу, з якими ознайомилася Світлана Бегмат.
  20 серпня у літературній вітальні відбулися підсумки конкурсу. Конкурс проводив відділ соціокультурної діяльності.
     Авторитетне жюрі підвело підсумки:
I місце – Анастасія Гнітько  –  Полтавський  міський багатопрофільний ліцей №1 імені Котляревського.
II і  III за карлівчанами – Богданом Вороком та Аліною Комісаровою  ЗОШ № 1. вчитель ( А.В.Стрілко)
  Лауреатом конкурсу стала Світлана Бегмат, яку запросили на підсумки, а так, як вона була в туристичній мандрівці, то на підсумки приїхала її бабуся Віра Бегмат ( директор Варварівського   народного історичного музею) і сестричка Аня Бегмат разом з сільським бібліотекарем. 
    Цікавою була виставка художньої літератури про наше сьогодення, про сучасних українців, яка організована працівниками обласної бібліотеки.







      В цей день була презентована фотовиставка: «Моя Україна», на якій представлені світлини читачів та співробітників бібліотеки. До експозиції долучені і роботи Світлани Бегмат.



   Фотовиставка знаходиться у відділі мистецтв та буде діяти до 5 вересня.
    22 серпня Світлана відвідала нашу бібліотеку , їй були передані подарунки і книга члена жюрі, Полтавської письменниці Ніни Гриб з автографом і побажаннями.


  А Світлана присутнім користувачам прочитала вірш: «Моя Батьківщина».



    Такі заходи розширюють кругозір користувачів про рідну Україну, народну символіку та державні символи, розвивають почуття патріотизму, заохочують творити добро та здобувати знання, щоб бути гідним громадянином своєї держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар