середу, 19 серпня 2020 р.

Моя земля – це Незалежна Україна

 

Вишита колоссям і калиною,
Вигойдана співом солов'я,
Звешся величаво-Україною,
Земле зачарована моя.
     До святкування 29 річниці Незалежності України у серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи. Щоб стелилася наша доля рушниками, щоб колосилися поля житами, щоб небо було синє-синє, а головне мирне.
     День Незалежності України – не лише державне свято, а й особисте свято кожного з нас. Лише тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави. І про це треба пам’ятати. А ще треба пам’ятати, що саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить якою буде Україна.


    У Варварівській СБФ Карлівської ЦБС до уваги широкого кола користувачів оформлено книжково-ілюстративну виставку"Моя земля – це Незалежна Україна" та перегляд літератури «Державний прапор України».



    Представлена література допоможе пізнати історію України від сивої давнини до сьогодення. Любіть свій рідний край, шануйте і пам'ятайте Героїв України, історію ,традиції і як писав Володимир Сосюра.
"Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди".

Немає коментарів:

Дописати коментар