четвер, 26 березня 2020 р.

Читанню вірус не на заваді


#ТижденьДитячоїКниги#ВарварівськаСБФКарлівськоїЦБС#ЧимЗайнятисьНаКарантині
Книга – це століть велике диво!
Пошуки, мандрівки, відкриття...
Прочитав, як зоряно й правдиво
У книжках змальовано життя?
    Хіба може стати карантин на заваді Всеукраїнському тижню дитячого читання?!). Ні в якому разі! Бібліотекар запросила любих читайликів, їх тат і мам, бабусів й дідусів, та всхі-всіх-всіх, разом з нашою бібліотекою відзначити свято дитячої книги!!!! Варварівська СБФ Карлівської ЦБС запросила  всіх юних користувачів книгозбірні взяти участь у челенджі, зробити фото чи відео  з книгою, яку прочитав протягом тижня і радиш прочитати іншим.
    Сила книги безмежна. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса.
    Всеукраїнський тиждень книги – це свято юних читачів, кожен з яких є його активним учасником. Користувачі бібліотеки читали,  спілкувались про прочитане, обмінюйтеся інформацією про книги та читання.  Разом ми сила!
    P.S. Я, як бібліотекар задоволена такою активністю наших юних користувачів у #ТижденьДитячоїКниги#ВарварівськаСБФКарлівськоїЦБС#ЧимЗайнятисьНаКарантині.  Щиро дякую всім, хто надіслав інформацію. Дякую за участь! Книги надихають!
    А той хто прочитає 3 і більше книги, отримає подарунок від нашою бібліотеки після закінчення карантину.



Немає коментарів:

Дописати коментар