суботу, 8 грудня 2018 р.

Захисник - наша слава, захисник - наша гордість. Ти-надія держави й легендарна хоробрість


Хай буде сильною рука,
Міцними будуть хай війська,
Нехай здоров'я — як та криця,
Хай служба завжди — як годиться!
Хай всюди — спокій, лад та мир!
Будь, як казковий богатир —
Могутній, нездоланний, вмілий!
Із 6-м грудня, воїн милий!

   Щорічно 6 грудня відзначається День Збройних сил України. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Тож, вітаємо всіх військовослужбовців України! Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Це свято є особливим, адже наші захисники й сьогодні відвойовують територіальну цілісність України. Вони – опора нашої Батьківщини, завдяки їх мужності, сміливості, силі та відвазі у наших домівках мир і спокій. Тільки кращі з кращих взяли присягу в лавах Збройних сил України. Тож ми вітаємо Вас, дорогі захисники, із цим святковим днем! Бажаємо мирного неба над головою, спокою і оптимізму, заслуженого підвищення по службі та особистого щастя!


   З нагоди свята в бібліотеці для майбутніх мужніх захисників Батьківщини були проведені ігри патріотів: «Захисник - наша слава, захисник - наша гордість. Ти - надія держави й легендарна хоробрість».


  Бібліотекарем були рекомендовані книги про солдат і офіцерів Збройних сил, які гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Книги знайомлять користувачів з історією української зброї, війн та збройних конфліктів, військовою символікою держави та становленням Збройних сил. 
Небо завжди голубе, 
Буде хай над головою.

Немає коментарів:

Дописати коментар