суботу, 29 грудня 2018 р.

Зимова магія


Дорогі наші читачі, користувачі, відвідувачі,  колеги, друзі та партнери!
Шановна громадо!
  Зима – білосніжна володарка морозів і завірюх. Лагідна чи сувора, весела чи сумна, вона завжди прекрасна. Кришталева зимонька насипала навкруги білого сніжку. Принесла багато радощів і свят.
  На порозі 2019-ий рік. Вітаємо наших користувачів з цим казковим святом! Бажаємо, щоб прийдешній рік приніс якомога більше радощів, добра, благополуччя в кожну родину. Нехай все, що ми плануємо – здійсниться. Новорічного всім дива, світлої надії на день завтрашній, міцного здоров’я та миру на благословенній українській землі.
З Новим роком, з щастям новим!
Хай веселим та чудовим
Буде рік, що наступає,
Негаразди всі минають.
Радість буде в домі й свято,
Чого ще Вам побажати?
Радощів, звичайно, щастя,
Щоб життя було, мов казка!
  Цими словами зверталися до громади села, користувачів бібліотеки Дід Мороз і Снігурочка, а підспівували їм ансамбль «Варварочка».


  Так, нехай доля кожного з Вас сяє, немов новорічна ялинка вогнями, а пухнастий білий сніг сипле гроші на поріг, а рік новий додасть надії на мир, спокій, краще життя.
Новорічна ніч казкова
Принесе нехай дива,
Хай відкривається сторінка
Вам життя зовсім нова,
Миру, щастя і добра
Зичим щиро вашій хаті,
Щоб здорові всі були,
Мудрі та багаті.
Хай зійде вам Божа ласка,
І в життя ввірветься казка!


  З наступаючим Новим роком! З оновленим щастям та примноженими успіхами у ваших починаннях, навчанні, роботі. Нехай здійсненними будуть всі наші справи, ненька-Україна розквітає, а земля повниться сміхом дітвори, щастя щоденно заходить в дім, а сніг змете всі біди і подарує кожному ніжну та щиру любов.


Рік Новий!
Веселий, світлий і земний.
Прийшов уже на свято
Й приніс веселощів багато.
З Новим роком всіх вітаю.
Від душі  вам бажаю
Неба синь і сонця цвіт
На багато довгих літ.
З Новим роком вас вітаю.
Щоб від краю і до краю,
Щастя сіялось, родилось
І в людських очах світилось.
З Новим роком вас вітаю,
Миру, радості бажаю.
Хай душа в вас світла буде,
Хай щастить вам, добрі люди.
  Ох і замело, заважило… Прийшла справжня зима в Україну. А разом з нею і ціла купа різдвяноноворічних свят. А де зима, свята, Новий рік там і канікули. Їх так довго чекала малеча. А щоб свята пройшли цікаво, весело та змістовно бібліотека перетворилася на справжню зимову казку. 


  Напередодні Нового року ми неодмінно чекаємо дива і відчуваємо надію на те, що в наступному році все обов'язково вийде. Так і буде – знайте це! Забудьте про тривоги, скористайтеся шансом попрощатися зі старими переживаннями і сумнівами. 


 Нехай у всіх вас все буде складатися так, як ви того бажаєте. Використовуйте кожну можливість для того, щоб просуватися далі в такому напрямку, який приведе до кращих змін у вашому житті. Нехай все не дуже добре піде разом з часом і зі Старим роком, а хороше залишиться з вами сьогодні і назавжди! Бажаємо вам від щирого серця завжди бути на висоті й легко долати ті вершини, яких ви прагнете досягти в житті! А ще бажаємо 12 місяців здоров'я, 53 тижня щастя, 365 днів блага, 8760 годин удачі, 525600 хвилин успіху і 31536000 секунд кохання!

З Новим роком!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар