пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Великий дар розуміння

                      
   Слово "толерантність" стало дуже важливим в ХХІ столітті. Кожна людина - індивідуальність, кожен з нас неповторний. Ми різні - і це прекрасно! Дуже важливо поважати один одного, допомагати один одному і жити дружно. Про це говорили в  бібліотеці на інформаційній годині: «Великий дар розуміння» бібліотекар та користувачі, які відвідали наш захід, присвячений Міжнародному дню толерантності.



  Говорити про толерантність легко, а ось стати толерантним набагато складніше. Це важка робота над собою. Ми сподіваємося, що наш захід щодо толерантності допоможе дітям зробити крок назустріч взаємоповазі, співпраці, милосердю, прощенню і співчуттю.
   Основною метою заходу було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити її основні риси, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів; розвивати комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування чуйного ставлення один до одного, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яка допомагає побачити себе та інших такими, якими вони є насправді.

Немає коментарів:

Дописати коментар