середу, 28 листопада 2018 р.

Тобі, Україно моя, і перший мій подих і подих останній


Для чого люди вийшли на Майдан?
Щоб їхні сонні душі розбудило?
Розвіявся густий-густий туман,
Що прикривав всю правду так грайливо
Для чого мерзнем,нащо стоїмо?
Бо хочем Україну ми підняти!

   Україна – наша рідна земля, наша Батьківщина. Україна – це територія гідності й свободи. Це ще раз підтвердила Революція Гідності – важкий іспит для нашої Батьківщини.
   Щороку 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму і мужності громадян, які піднялись на захист прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави. З нагоди Дня Гідності та Свободи в бібліотеці проведено  годину-реквієм "Тобі, Україно моя, і перший мій подих і подих останній».



   Саме у цей пам’ятний день весь український народ вшановує громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності на Майдані у Києві 2013 - 2014 років, увічнює пам’ять самовідданих українців, Героїв Небесної Сотні, які поклали свої життя у боротьбі за самовизначення нації, героїв-воїнів АТО, котрі загинули, захищаючи кордони та суверенітет нашої держави. «Майдан об’єднав покоління, Єдине бажання та віру!». 
  Події тих місяців в котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. І єдине, чого хочеться, щоб більше не було смертей, горя, відчаю. Миру нам усім!

Немає коментарів:

Дописати коментар