середу, 30 грудня 2020 р.

Новорічний настрій в бібліотеці

Незабаром Новий рік
Переступить Ваш поріг.
Хай до Вас він завітає з тим,
Що серце побажає!

   Ось і наближаються новорічно-різдвяні свята… Найулюбленіша пора дітей та дорослих, пора привітань та подарунків, солодощів і таких теплих та довгоочікуваних зустрічей зі своїми рідними та близькими.


   Варварівська сільська бібліотека щиро вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажає  вам міцного здоров’я, щастя, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань. До свят у нашій бібліотеці  оформлений книжковий перегляд. Тут ви можете ознайомитися з Різдвяними обрядами та звичаями, дізнатися багато цікавого про те, як святкували Новий рік наші предки, як прикрашали свою оселю, які обряди існували під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, як колядували, щедрували.


   Саме Новий рік та Різдвяні свята надихають на зустріч з книгою. Нарядіть ялинку, забудьте про всі негаразди, приготуйте каву і пориньте у світ книжкових героїв. Книги ви можете взяти на свята у нашій бібліотеці, де тривають новорічні приготування, бібліотека прикрашена креативними, власноруч виготовленими ялинками, символом наступаючого Нового року, сувенірами.

Білий сніг летить у простір.
Золотих листків нема.
Це до нас прийшла у гості
молода, як цвіт, зима.
– З Новим роком! З Новим роком! –
Дід Мороз, привітним оком
підморгнувши дітворі,
став з ялинкою в дворі.
З подарунками торбину
перекинув через спину.
Здрастуй, криго синіх рік!
Здрастуй, свято Новий рік!
Білий сніг летить, як пух,
на ялинку, на кожух,
на обличчя, на чоло,
щоб нам радісно було!


Немає коментарів:

Дописати коментар