вівторок, 5 червня 2018 р.

Щоб сонце світило дітям, а діти всміхались йому


Дитинство наше – в нас одне,
І хай це кожен пам'ятає!
Дитячі душі на Землі
Нехай ніхто не ображає.

  Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними і щасливими дітьми і відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.
  Весело сьогодні, радісно у нашій бібліотеці! Перший літній день розпочався з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й в нашій бібліотеці створили особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів.


  «Свято миру і дитинства — найсвітліше на планеті. І усмішки ваші, діти, краще квітів всіх на світі», - так зазначила бібліотекар і провела свято-розвагу: «Щоб сонце світило дітям, а діти всміхались йому» . Тепле сонечко  протягом  дня закликало своїми промінцями до бібліотеки  веселу  дітвору. Воно радо зустрічало юних користувачів в бібліотеці.
 Захист дитинства у цілому світі – це місія добра, любові і честі. Заради майбутнього ми живемо і прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край.


Утричі літу вдячними ми будем!
В цей перший літній день по всій Землі
День захисту дітей святкують люди!
День дитинства, миру на землі,
Наше літо ніжиться в теплі.
В день дитинства – в селах, у містах
Розкривайся, пісне, на вустах!

  Діти переглянули книжкову виставку: «Сонцю і квітам всміхаються діти», де присутні на святі познайомилися з Декларацією та Конвенцією ООН про права дитини, юні користувачі переглянули літературу про права дитини, а також художню літературу. Юні користувачі з задоволенням розглянули нові, яскраві книги та обіцяли протягом літа якомога більше читати. Діти брали участь у різноманітних  вікторинах, читали книги та журнали. На свято була запрошена фахівець соціальної роботи Валентина Іванівна Литовченко, яка вручила дітям виготовлених янголів. Нехай кожну дитину оберігає янгол-охоронець! Цікавий та емоційний заряд енергії отримали діти, відвідавши в цей день бібліотеку.


 Дитинство – найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя. Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються!
Свято завершилося, а БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО тільки розпочинається!
Приєднуйтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар