середу, 9 вересня 2015 р.

В нас в гостях – культпрацівники району


  Цього сонячного дня Варварівка приймала гостей. Культпрацівники району на чолі з начальником відділу культури  та туризму  РДА Тетяною Обифіст провели спільне виїзне засідання, яке розпочалося в народному історичному музеї. Цікаву екскурсію підготувала  директор – Віра Бегмат, за яку їй щиро всі дякували.
  Клубні працівники продовжили семінар в будинку культури, а бібліотекарі - на базі нашої бібліотеки. Роботу семінару-практикуму розпочала директор Карлівської ЦБС Наталія Мусієнко. Вона вручила подяки найактивнішим користувачам бібліотеки та учасникам проекту «Бібліотека і творчість» - Миколі П’ятенку та Анатолію Погорілому, а також Ані Ткаченко, як кращому читачеві  літа – 2015.





  Тема зібрання «Сучасна українська література». До уваги присутніх були організовані книжкові виставки: «Українська книга сьогодні» та для дітей: «На п’єдесталі українська книга».
  Бібліотекар розпочала виступ словами Ади Роговцевої: «Той, хто читає, з  Богом розмовляє, без книжки неможливо жити, а особливо без української. Це робота не тільки розуму, а й душі».



  Щодо українських сучасних письменників, то прихильність серед користувачів нашої бібліотеки вдалося завоювати Ліні Костенко, Марії Матіос, Оксані Забужко, Ірен Роздобудько, Юрію Андруховичу, Ірені Карпі, Люко Дашвар. Дитячих – Всеволоду Нестайку, Валерію Герланецю, Ользі Бусенко та інші.
  Читання сучасної української  художньої літератури збагачує нас новими почуттями та емоціями, допомагає краще пізнати світ і розширити кругозір. Кожна книга – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівняне задоволення. Сучасні книги – цікаві, красиві та привабливі.


  Спілкування було активним та плідним. Бібліотекарі рекомендують користувачам прочитати сучасні українські книги, навчають їх отримувати задоволення від прочитаного.

Немає коментарів:

Дописати коментар